Escrit Gent d'Alella novembre de 2020. Gent solidària
 
Versió per imprimir
gda
  • L'Agrupació de Gent d'Alella, ens volem adherir i donar tot el nostre suport a la iniciativa que l'Ajuntament està promocionant de cara a les properes dates.

    Són temps difícils per a tots, però per a alguns són especialment difícils. I per això la gent solidària ara és quan més s'ha de fer notar. La població sempre ha estat solidària i empàtica front les adversitats, però ara creiem que cal estar especialment compromesos.

    Moltes són les iniciatives.

    N'hi ha de particulars, d'ajudar al més proper amb qualsevol estil de format. Segur que tots coneixem gent que necessita de nosaltres. Gent que fa uns mesos tirava com podia o simplement tirava, i de cop i volta les circumstàncies li han canviat.

    N'hi ha de comunitàries i que es realitzen periòdicament, com per exemple les donacions econòmiques i d'aliments a Càritas.

    El Gran Recapte d'Aliments inicia una nova edició, aquest cop de manera diferent. Davant les mesures COVID no hi haurà recollida física d'aliments, però es podran fer donacions econòmiques ens els establiments Alellencs que col·laboren realitzant donacions per Internet. Els diners recaptats ompliran el rebost de Càritas.

    La campanya es farà del 16 al 21 de novembre, i a banda de fer donacions a les botigues i supermercats, també es podrà realitzar via web dels bancs d'aliments.(www.granrecapteonline.com)

    Com cada any, és bàsica la feina feta per tot el grup de voluntaris, que realitzen acompanyament des de l'inici de la campanya fins al final. Des d'aquí el nostre reconeixement, suport i admiració per a aquest gran grup.

    Des de Gent d'Alella animem a tota la ciutadania a col·laborar a cadascú dintre les seves possibilitats. Sigui quina sigui la iniciativa, cal que empatitzem i que ens sensibilitzem front totes aquestes circumstàncies, perquè també serà una manera ben maca i emocionant de sortir d'aquesta pandèmia i de deixar de pensar per una estona  en nosaltres mateixos.

    Entre tots ens en sortirem!!

Pujar al principi de la pàgina