Notícies
Publicat el 25 d'abril de 202425.04.2024
CompartirComparteix al FacebookCompartir a Twitter
Versió per imprimir
Aprovat inicialment el projecte d'urbanització de La Gaietana
La Gaietana

La Junta de Govern va aprovar inicialment el 28 de març el projecte d'urbanització en desenvolupament del polígon PAU14 La Gaietana, promogut per Habitat Land Maresme SL. Seguint les directius marcades al Pla de Millora Urbana aprovat per l'Ajuntament, el document defineix i valora les obres d'urbanització que donaran accés a l'espai verd i als dos edificis d'habitatges projectats.

El projecte preveu la conservació i rehabilitació de l'antiga masia La Gaietana i la cessió parcial com a equipament públic de la planta baixa de l'edifici. La intervenció inclou un nou espai verd que, a més de posar en valor l'edificació, també permetrà ampliar significativament la zona verda existent actualment amb façana amb el carrer Acàcies. Es planteja generar un recorregut per a vianants integrat a la zona verda que permeti connectar interiorment el carrer Acàcies i l'avinguda Gaietana, salvant el desnivell topogràfic amb diferents plataformes. A més, l'ordenació preveu també articular la urbanització i cessió del vial interior en continuïtat amb el carrer dels Cedres. El projecte afecta a una superfície total de 2.078 m2, dels quals 1.176 m2 són zones verdes i 902 m2 són vials.

Fora de l’àmbit, està previst la realització d'una rampa i unes escales de connexió entre l'espai verd existent i el projectat i els murs de contenció que limiten la propietat privada del núm.41 de l'avinguda Gaietana amb el passatge projectat.

El cost de la urbanització es valora en 624.052 euros i el termini d'execució en 4 mesos.  L'aprovació inicial és a exposició pública fins al 10 de maig. 

Podeu consultar tota la documentació en aquest enllaç

Pujar al principi de la pàgina