Anar a la plana de números del butlletí
Ajuntament d'Alella FacebookInstagram
PODEU CONSULTAR LA PROGRAMACIÓ A alella.cat/agora
 
Activa't primavera
Butlletí Àgora Adolescent
ACTIVA'T
Del 3 al 5 d'abril
Anima't i participa!
Del 3 al 5 d'abril

Des de l'Àgora tornem a organitzar el casal de primavera per a adolescents, l'Activa't. Us proposem tres grans blocs d'activitats, un per cada dia. T'ho perdràs?

Dilluns 3 d'abril: Cursa d'orientació. Amb diferents equips s'haurà de seguir el mapa i arribar als punts marcats. En cada punt s'haurà de superar un repte per tal de poder rebre el vistiplau i poder anar fins a la següent fita. Et veus capaç d'arribar a tots els punts marcats i que el teu equip sigui el primer d'arribar a l'espai? Vine i participa!

Dimarts 4 d'abril: Multiesport. Ets esportista i el temps et passa volant practiquis l'esport que practiquis? T'agraden els esports, però no trobes el moment de practicar-lo? Vine i participa de la jornada multiesport que estem preparant! Com més siguem, millor ens ho passarem! Des de bàsquet, ball, ping-pong, futbol..., vine i digues la teva!

Dimecres 5 d'abril: Gimcana. Seràs capaç de trobar totes les pistes i aconseguir acabar el puzle? Serà un matí ple d'acció, jocs i aventura, en un ambient lúdic i ple de riures. T'atreveixes a resoldre enigmes? Endevinalles? Reptes?, i passar una bona estona totxs juntxs?

 
MÉS INFORMACIÓ
Informació ACTIVA'T

Són activitats lúdic-esportives enfocades a aprofitar els recursos del poble, dinamitzades per professionals amb experiència en el món del lleure i que serviran per començar el dia amb energia i bon humor. L'únic que falta, ets tu!

L'horari de l'espai de trobada passarà a ser de matí durant aquests tres dies, de 9 a 14 h, tot i que l'activitat es realitzarà de 10 a 13 h.

Material per totes les activitats: roba còmoda i calçat esportiu o adequat per dur a terme les diferents activitats proposades; Ampolla d'aigua o cantimplora; Esmorzar per poder agafar forces a mig matí amb una peça de fruita, entrepà...

Apunta't.

 
Teles aèries
Dijous de 18.30 a 19.45 h.
Teles aèries

Les teles aèries són les més conegudes quan esmentem dansa aèria. Surten dues cintes d'un sol punt ancorat al sostre generalment d'un mínim de 4 metres. Es combinen moviments de dansa i artístics per coreografiar una seqüència al llarg de les teles. Amb aquesta disciplina es practica molt la flexibilitat, resistència i força.

Dijous de 18,30 a 19.45 h (Inici el 13 d'abril)

Preu: 80 €/trimestre

Lloc: Gimnàs Escola Fabra

Apunta't

Àgora
Antigues Escoles Fabra
Avinguda Ferran Fabra, 1 (08328) - Alella
Tel. 615 844 728 - alellajove@alella.cat

 

Vull donar-me d'alta
Vull donar-me de baixa
Consulta la política de protecció de dades